FC Horní Bludovice

Oficiální stránky fotbalového klubu
FC Horní Bludovice
www.fchb.cz

Příští zápas

Baník OKD Doubrava vs FC Horní Bludovice

Datum a čas konání: 26.10.2024 14:30

Lokomotivě došla pára

Lokomotivě došla pára

FC Horní Bludovice – TJ Lokomotiva Louky 1:0 (1:0)

Fotbalisté Horních Bludovic porazili brankou z penalty Michala Mikulce dosavadního lídra a velikého favorita celé soutěže Lokomotivu Louky.

V prvním poločase se oba týmy z počátku oťukávali a kupodivu to byli domácí, kdo si postupem času vytvořili více šancí. Hosté dokonce vykopávali míč na poslední chvíli, když ten mířil do jejich opuštěné brány. Louky sice chvílemi byli více v držení míče, ale domácí tým všechny jejich náznaky šancí zneškodnil a co prošlo, to pochytal brankář Martin Ryszka. Ve 32. minutě byl v šestnáctce faulován Michal Mikulec, který z penalty vsítil, jak se později ukázalo, jedinou a vítěznou branku celého utkání.

Druhá půle přinesla velkou fotbalovou bitvu a drama až do poslední minuty. Hosté postupem času přitlačili na pilu a domácí přežili několik závarů. Louky tímto více otvíraly zadní vrátka a pokud by domácí vstřelili po některém z brejků branku, zápas by definitivně rozhodli. Hosté se s blížícím koncem dostávali do střeleckých příležitostí, ale všechny jejich střelecké pokusy a vysoké centry, odvrátila domácí obrana, v čele s výborně a s velkým přehledem chystajícím Martinem Ryszkou. Hlavní rozhodčí v utkání nastavoval skoro 8.minut, ale domácí si už své překvapivé vítězství nedali vzít. Za svou bojovnost a převedený výkon si vítězství zasloužili.

„V první řadě musíme poděkovat všem klukům za vyzrálý a taktický výkon, protože v rámci možností plnili na hřišti vše, co jsme po nich s trenérem Filipem Slivkou chtěli. Já osobně Filipovi děkuji, protože měl soupeře načteného i z minulých sezón, a spolupráce mezi námi funguje, tak jak má. Louky se nedají porážet každý den, proto jsem moc rád za celý tým, protože neskutečně dřel, dal do toho zápasu vše, a to vše včetně srdíčka rozhodlo. Ke konci únava už byla hodně vidět, ale kluci jeli na morál. Škoda nevyužitých nebo neproměněných brejků, protože ten závěr už nemusel být tak hektický. Nastavení bylo nekonečné, ale kluci se s tím poprali se ctí a vítězství udrželi. Teď je důležité se rychle dát zdravotně do pořádku, protože v sobotu nás čeká neméně skvělý tým naší soutěže, Slovan Havířov. Veliké poděkování patří fanouškům a všem, kdo nás přišli povzbudit a s Filipem klobouk dolů před naším týmem. Louky mají výborný tým a o to více, je takový výsledek cennější.“ – slova trenéra FCHB Radka Zábranského.

Branky FCHB: Mikulec (pk)

Žluté karty FCHB: Mikulec, Dolák

Sestava FCHB: Ryszka - Zika M., Przywara, Kubiczek (46. Tyrlík), Poskier – Volný, Zika R., Mikulec, Polášek (80. Kulig) - Dolák (80. Kremzar), Zapp (54. Michalík)

Rozhodčí: Martínek – Sýkora, Šmatelka

Diskuze

Události

Žádné nadcházející události.

Tabulka

1. TJ Lokomotiva Louky 8 32:6 21
2. FK Gascontrol Havířov 8 18:5 21
3. TJ Baník Rychvald 8 34:12 18
4. FC Horní Bludovice 8 24:7 18
5. TJ Slovan Havířov 8 20:15 18
6. SK Horní Suchá B 7 25:18 10
7. Baník OKD Doubrava 8 12:32 10
8. TJ Viktorie Bohumín 7 8:20 6
9. TJ Sokol Věřňovice B 8 14:25 4
10. SK Slavoj Petřvald 8 7:18 4
11. MFK Havířov B 8 13:25 4
12. TJ Sokol Dolní Lutyně 8 13:37 4

Kompletní tabulka

Poslední zápas

TJ Sokol Věřňovice B
FC Horní Bludovice
0:4
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Počet návštěv: 395
Posledních 30 dnů: 581 | Posledních 7 dnů: 107 | Poslední den: 8

© 2024 FC Horní Bludovice | Všechna práva vyhrazena | fchb@fchb.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne